binnen- en buitenschilderwerk           kleur- en technisch advies        decoratieve technieken        perfecte uitvoering        duurzame producten

SCHILDERWERK IN ASSEN en omstreken

 

Schilderwerk is belangrijk om het onderhoud van uw woning op peil te houden. Door het regelmatig te laten controleren en te onderhouden voorkomt u houtrot en afbladderende verflagen. Ook blijft uw woning of bedrijf een frisse en mooie uitstraling houden.  De voordeur weer strak in de lak. Wij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuzes door technisch en stilistisch advies te geven.

 

BINNEN OF BUITEN elk seizoen de juiste verf

Schilderwerk aan uw woning bestaat uit werkzaamheden aan de binnenkant en/of buitenkant. Beide werkzaamheden vergen een andere aanpak en planning. Voor de  werkzaamheden binnen is het van belang dat u de juiste kleuren bij uw interieur gebruikt. Ook kunt u kiezen welke glansgraad de verf moet hebben. Wilt u juist hoogglans of een mooie matte verflaag. Voor het schilderen buiten is de kwaliteit van de verf van groot belang. Door de invloeden van het weer heeft het schilderwerk veel te verduren en is het belangrijk dat de beste producten worden gebruikt en de juiste voorbewerking wordt gedaan.

 

KOSTEN SCHILDERWERK een markt conforme prijs

 

Door goede samenwerking met de verfleverancier kunnen wij de beste kwaliteit garanderen.

De kosten voor het schilderen zijn uiteraard afhankelijk van uw wensen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Schildersbedrijf De Witte Koning  staat in ieder geval voor uitstekende service en vakmanschap in combinatie met de juiste prijs. Voor meer informatie omtrent prijs en mogelijkheden kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

 

VAART NOORDZIJDE 82

9406 CM ASSEN

0651029165

info@wittekoning.nl

 

 

Schildersbedrijf

De Witte Koning